Credite persoane juridice


Noi te ajutăm să alegi banca cu cele mai bune condiţii şi cea mai bună ofertă pentru afacerea ta!!!

Trebuie doar să ne contactezi şi consultanţii noştri îţi vor sta la dispoziţie. Ne spui ce necesităţi, ce planuri de dezvoltare are compania ta, urmând ca împreună să alegem creditul cel mai avantajos şi perioada de rambursare cea mai convenabilă.

Puteţi opta pentru o linie de credit care să acopere plăţile pe termen scurt sau puteţi obtine finanţare pe termen mediu şi lung pentru achiziţionarea de echipamente necesare pentru extinderea afacerii.

Îţi vom prezenta ofertele mai multor bănci, începând de la dobândă, valoarea tuturor comisioanelor, durata de acordare a creditului, cât şi suma maximă şi moneda în care vrei să contractezi această finanţare.Odată alegerea făcută, vei primi de la noi un set de formulare care trebuiesc completate, cât şi o listă cu documentele companiei ce urmează a fi ataşate la dosarul de credit.

Îţi vom oferi consultanţă în completarea formularelor şi apoi vom prelua dosarul cu documentele solicitate de bancă, vom verifica conţinutul lor şi le vom preda băncii respective, urmând ca în cel mai scurt termen să îţi comunicăm răspunsul băncii cu privire la solicitarea de credit.

 

Stiri

Business News